Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης – Τι συμβαίνει με την υγεία του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης – Τι συμβαίνει με την υγεία του

«Ελπίζω να ξεκουράζεται και να μη μας βλέπει τέτοια ώρα», είπε επίσης η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παπαδάκη

Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής, ο οποίος αποχώρησε χθες στα μισά της εκπομπής λόγω αδιαθεσίας, δεν έδωσε σήμερα το παρών στο πλατό και όπως ενημέρωσε τους τηλεθατές η Μαρία Αναστασοπούλου, σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος.

Παράλληλα, τους τηλεθεατές καλημέρισε η Μαρία Αναστασοπούλου έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Ο Γιώργος μας ήταν, όπως διαπιστώσατε και χθες, αδιάθετος, οπότε ξεκουράζεται για λίγο και θα επιστρέψει δριμύτερος. Μαζεύει δυνάμεις, του δίνουμε τις βιταμίνες του…», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Γ.Γ.: Ξέρω ότι μας βλέπει, έτσι;

Μ.Α.: Είναι βέβαιο.

Γ.Γ.: Καλημέρα, Γιώργαρε.

«Ελπίζω να ξεκουράζεται και να μη μας βλέπει τέτοια ώρα», είπε επίσης η Μαρία Αναστασοπούλου.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να αποδεσμευτεί νωρίτερα από τα καθήκοντά του στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα με τη φωνή του ενώ φαινόταν ότι είναι άρρωστος καθώς τον ταλαιπωρεί μία γρίπη.

«Μαράκι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Έχω ένα θερμόμετρο εδώ και τελευταία μέτρηση ήταν 38,3. Έχω κάνει 5 τεστ, δεν έχω κορωνοϊό αλλά έχω μία γρίπη. Η φωνή μου είναι…» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Γιώργο περαστικά σου» του ευχήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα, λέγοντάς του πως τον περιμένει κανονικά αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr