Εκτύπωσε κηδειόχαρτο για τη γυναίκα του με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από ιερέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτύπωσε κηδειόχαρτο για τη γυναίκα του με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από ιερέα

Στα χέρια των αρχών κατέληξε ένας 42χρονος Κρητικός από τη Μεσαρά Ηρακλείου που δημιουργούσε διάφορα σενάρια προκειμένου να προκαλεί την συμπόνοια και να αποσπά χρήματα από συμπολίτες του και δη κληρικούς.

Σύμφωνα με το cretapost, η δράση του συγκεκριμένου ατόμου άρχισε να ξετυλίγεται όταν ιερέας από γειτονικό νομό κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά το τελευταίο 3μηνο, ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσό που υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, εξαπατώντας του, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά.

Βρέθηκε ξιφολόγχη στο σπίτι του 42χρονου στην Κρήτη

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβη στο σπίτι του 42χρονου όπου και πραγματοποίησε έλεγχο, βρίσκοντας μια ξιφολόγχη που έστειλε (για αρχή), τον 42χρονο στο κρατητήριο.

Παράλληλα κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο αλλά και ένα μπλοκ αποδείξεων, τις οποίες ο άνδρας εικάζεται ότι «έκοβε» ως αποδεικτικό για τα χρήματα που λάμβανε. Στο κινητό του τηλέφωνο όμως εντοπίστηκαν δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, ακόμη και από το Άγιο Όρος!

Είχε εκτυπώσει και κηδειόχαρτο για την υγιέστατη γυναίκα του

Μάλιστα, ο 42χρονος φαίνεται πώς ήταν τόσο «αδίστακτος» που σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, εκτύπωσε κηδειόσημο για την γυναίκα του, το οποίο απέστειλε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την κηδεία της. Η γυναίκα του βέβαια είναι υγιέστατη και έτσι το εν λόγω συμβάν προστίθεται στην υπόθεση που πλέον έχουν αναλάβει οι αρχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr