ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Αυτό είναι το ζευγάρι που «ξάφριζε» ανυποψίαστους ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους με Εισαγγελική Διάταξη
ΕΛΑΣ: Αυτό είναι το ζευγάρι που «ξάφριζε» ανυποψίαστους ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές και απάτες εις βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 28 Μαρτίου 2022 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. ΦΛΩΡΟ Αλέξανδρο του Τριαντάφυλλου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 25-8-1974 στην Αθήνα,
2. ΚΙΤΣΑ Ευαγγελία του Ευθυμίου και της Γεωργίας, γεννηθείσα την 13-8-1973 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 5-10-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ