ΕΛΑΣ: Aυτός είναι ο παιδοβιαστής του Άγιου Παντελεήμονα, βγήκε από την φυλακή και βίασε δύο παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Aυτός είναι ο παιδοβιαστής του Άγιου Παντελεήμονα, βγήκε από την φυλακή και βίασε δύο παιδιά

Αυτός είναι ο 63χρονος παιδοβιαστής που συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 63χρονου Έλληνα, που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, στον Άγιο Παντελεήμονα, δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του 63χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). Κατηγορείται ότι διέπραξε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12:00 ώρα της 18-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr