Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ειδικός φρουρός που πυροβόλησε ληστή τράπεζας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ειδικός φρουρός που πυροβόλησε ληστή τράπεζας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε τον ληστή τράπεζας στον Κολωνό.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο 38χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, προκάλεσε πανικό όταν εισέβαλε ξαφνικά στην τράπεζα και υπό την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 4.000 ευρώ. Αμέσως μετά άρχισε να απομακρύνεται.

Ωστόσο, ο υπάλληλος της τράπεζας στην οδό Αχιλλέως πρόλαβε και πάτησε το μπουτόν συναγερμού και ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τη ληστεία που έχει γίνει. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που μαζί με τον διευθυντή της τράπεζας ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον δράστη με τα πόδια, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στη συμβολή της Λένορμαν με την οδό Παλαμηδίου, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που έφτασαν αμέσως μετά το σήμα που έλαβαν, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 38χρονο.

Όπως προκύπτει και από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί του ζητούν να σταματήσει και να παραδοθεί. Εκείνος ωστόσο προτάσσει το μαχαίρι, κλωτσάει το περιπολικό και στη συνέχεια κινείται εναντίον αστυνομικού, με τον ειδικό φρουρό να ανοίγει πυρ εναντίον του και να τον τραυματίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr