Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστελνε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστελνε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος ιερέας που φέρεται να έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου βρέθηκε απέναντί του η μητέρα του παιδιού. Ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.

Ζήτησε αναβολή ο δικηγόρος του ιερέα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.

Στις 16 Ιουνίου η δίκη του ιερέα που έστειλε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο

Η έδρα του δικαστηρίου συνεδρίασε και αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 40χρονο αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Έρευνα για αποστολές και άλλων «ροζ» βίντεο από τον ιερέα

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τα τρία κινητά τηλέφωνα και τον φορητό υπολογιστή του 40χρονου κληρικού προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με θύματα και άλλους ανηλίκους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr