Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης για τον ξυλοδαρμό 27χρονου Αλβανού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης για τον ξυλοδαρμό 27χρονου Αλβανού

«Όλοι ελεύθεροι, όλα καλά», είπε ο δικηγόρος των συλληφθέντων, Γιάννης Καραγκιόζος μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Star.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην μπασκετμπολίστας και ιδιοκτήτης μπαρ Παναγιώτης Λιαδέλης, που μαζί με υπαλλήλους του ξυλοκόπησαν έναν 27χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβόλησε με όπλο κρότου έξω από το μαγαζί του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε για τους έξι εμπλεκόμενους στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού είναι να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε μήνα.

«Όλοι ελεύθεροι, όλα καλά», είπε ο δικηγόρος των συλληφθέντων, Γιάννης Καραγκιόζος μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Star.

Εκτός από τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ελεύθερος αφέθηκε και ο 19χρονος γιος του.

Tο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό έξω από το μπαρ στον Βόλο

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (15/10) όταν δύο Αλβανικής καταγωγής θαμώνες του μπαρ, διαπληκτίστηκαν με άλλον θαμώνα, επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Οι δύο Αλβανοί έφυγαν από το σημείο με το περιστατικό εκείνη την ώρα να θεωρείται λήξαν, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν. Άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι θαμώνες του μπαρ και περαστικοί.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, τους κυνήγησαν όμως, έξι καταστηματάρχες της περιοχής, που φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον τους. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr