Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας: Στις εκλογές θα πάρουν την απάντηση οι συκοφάντες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας: Στις εκλογές θα πάρουν την απάντηση οι συκοφάντες

Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση σε συκοφαντικά δημοσιεύματα

Για άλλη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τοπική ιστοσελίδα επανέρχεται με δημοσιεύματα, τα οποία προφανώς δεν αποσκοπούν στην αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και στην καλόπιστη κριτική, αλλά αποκλειστικά έχουν στόχο να συκοφαντήσουν και να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της Ένωσής μας.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της 19-05-2021, με τίτλο “Έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων: Τσαμπατζήδες Αστυνομικοί πήγαιναν με τα περιπολικά στη Νέα Λάμψακο να φάνε ψαρούκλες σε ουζερί με έξοδα της ΕΛ.ΑΣ. Κουλιάκη ξέρεις κάτι για την υπόθεση; ” με φωτογραφία έγχρωμου περιπολικού μαζί με ψάρια και την φωτογραφία του Προέδρου της Ένωσης, δημιουργεί στον κοινό αναγνώστη την ψευδή εντύπωση ότι αφορά τον ίδιο και Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δ.Α.Ευβοίας. Ενώ στην ουσία σχετίζεται με πιθανή έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων για συνδικαλιστές Αξιωματικούς που υπηρετούν στην Αθήνα.
Το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα είναι το τέταρτο στη σειρά από την αρχή του έτους και για τα τρία προηγούμενα έχει ήδη με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου υποβληθεί μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη, διαχειριστή και συντάκτη της ιστοσελίδας στον κ. Εισαγγελέα Πλημ-κών Χαλκίδας και εντός των ημερών θα κατατεθούν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κατά πάγια τακτική και με έντεχνο τρόπο εμμονικά στοχοποιεί, συκοφαντεί και αφήνει υπονοούμενα κυρίως για Αστυνομικούς, Εισαγγελείς, Πρωτοδίκες, Δημάρχους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας – Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και άλλους.
Γεννάται το ερώτημα εάν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυτών των δημοσιευμάτων (4-1-2021 έως 19-5 2021) ταυτίζεται όλως τυχαίως α) με την επικείμενη διενέργεια αρχαιρεσιών στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας; β) με την ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές έτερου συνδυασμού; γ) με τις σχέσεις φερόμενου ως υποψηφίου στις επικείμενες εκλογές, με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας οι οποίες είναι κοινό μυστικό μεταξύ των συναδέλφων;
Ευχόμαστε τα παραπάνω να μην συνδέονται, να μην ισχύουν. Όμως δε μπορούμε να παραβλέψουμε ούτε τη χρονική συγκυρία αλλά ούτε τις πρακτικές που ακολουθούν πρωτεργάτες του δευτέρου συνδυασμού οι οποίοι στην προσπάθειά τους και στο άγχος τους να εκλεγούν χρησιμοποιούν ακόμα και τον βαθμό τους για να απειλήσουν με μετάθεση εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, οι συνάδελφοι δεν εκφοβίζονται. Αυτές τις παθογένειες τις έχουμε εξαλείψει προ πολλού.
Ας μη βιάζονται λοιπόν. Όταν θα γίνουν εκλογές θα πάρουν την απάντηση από τους συναδέλφους.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr