ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Άγριο ξύλο και “ιπτάμενες” καρέκλες – Στο ΚΑΤ μετά από δάγκωμα 17χρονος
Ειδησεις ευβοια

ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Άγριο ξύλο και “ιπτάμενες” καρέκλες – Στο ΚΑΤ μετά από δάγκωμα 17χρονος

Το περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, ένας μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Συγκλονίζει η καταγγελία που φέρνει στο φως το evima.gr, για έναν 17χρονο μαθητή στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, έπεσε θύμα μου άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει μαθητής στο evima.gr, δύο αγόρια από την Γ’ Λυκείου στο τμήμα της Γεωπονίας άρχισαν να διαφωνούν στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να αρχίσει να βρίζει τον άλλον και να λέει πράγματα τα για την μητέρα του, στην συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται και να πετούν πράγματα ακόμη και καρέκλες.

Ο καθηγητής μπήκε στην μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μια καρέκλα στο κεφάλι. Στην συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε το δάχτυλο του άλλου, με αποτέλεσμα να κοπεί το μισό και παραπάνω δάχτυλο από εκεί που αρχίζει το νύχι.

Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά πήγαν οι ίδιοι το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ύστερα ο μαθητής χρειάστηκε να πάει με την μητέρα του στην Αθήνα στο ΚΑΤ, ώστε να κάνει χειρουργείο και του κολλήσουν το δάχτυλο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr