Επιμελητήριο Εύβοιας: Αμείωτη και συγκινητική η ανταπόκριση επιχειρηματιών και Επιμελητηρίων στο κάλεσμα για στήριξη στη Β. Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας: Αμείωτη και συγκινητική η ανταπόκριση επιχειρηματιών και Επιμελητηρίων στο κάλεσμα για στήριξη στη Β. Εύβοια

Η πρωτοβουλία συνεχίζετε. Ήδη σήμερα το πρωί φορτηγό μετέφερε ζωοτροφές για να μοιραστούν στους κτηνοτρόφους της πληγείσας Βορείου Εύβοιας

Η ανταπόκριση επιχειρηματιών και Επιμελητηρίων στο κάλεσμα του Φορέας μας για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της πληγείσας πρόσφατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, Βόρεια Εύβοια, είναι αμείωτη και όντας πραγματικά συγκινητική.

Χθες φορτηγό συνοδευόμενο από τον κ. Χρήστο Παύλου Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου και τον κ. Θεοδόση Γεωργουλόπουλο Πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας), μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην Αιδηψό και συγκεκριμένα – κατόπιν υπόδειξης του Δήμου – στις αποθήκες της επιχείρησης Αμανατίδη, με σκοπό την διανομή τους στην περιοχή.

Στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Επιμελητηρίου μας, πιστοποιήθηκε για ακόμη μια φορά, η άψογη συνεργασία των Επιμελητηρίων της χώρας, η σπουδαιότητα του Επιμελητηριακού Θεσμού και η σημαντικότητα του ρόλου του όχι μόνο σε θέματα επιχειρείν, αλλά και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς.

Είδη πρώτης ανάγκης έστειλαν τα Επιμελητήρια Πιερίας, Σερρών, Λασιθίου και Μαγνησίας την αποστολή της οποίας συνόδευσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης με Μέλη του ΔΣ, ενώ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, μετέφερε χθες με 1 φορτηγό, είδη πρώτης ανάγκης στην κοινότητα Ροβιών, με την συνοδεία του Διευθυντή του, κου Γιάγκα.

Ταυτόχρονα Επιμελητήρια της χώρας συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την Βόρεια Εύβοια, προσφέροντας χρηματικά ποσά στον σχετικό Λογαριασμό του ΣΑΜΕΕ.

Η πρωτοβουλία συνεχίζετε. Ήδη σήμερα το πρωί φορτηγό μετέφερε ζωοτροφές για να μοιραστούν στους κτηνοτρόφους της πληγείσας Βορείου Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr