Επιμελητήριο Εύβοιας: Στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας η Δέσποινα Καραμπέτσου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας: Στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας η Δέσποινα Καραμπέτσου

Στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας συμμετείχε η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσωπόντας το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας η Δέσποινα Καραμπέτσου.

Το Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε 3 έως και 5 Ιουνίου 2022 στην πόλη της Λάρισας, διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας, το Δήμο Λαρισαίων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Η όλη διοργάνωση, με το πανελλαδικό της αποτύπωμα και τη διεθνή της εμβέλεια, αποτέλεσε μια γιορτή για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, που εκφράστηκε μέσα από ένα Συνέδριο με θέμα «Το Γυναικείο Επιχειρείν στη σύγχρονη εποχή», μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από γυναίκες επιχειρηματίες καθώς και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Το 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που στόχο είχε την ανάδειξη και τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε ολόκληρο το φάσμα της κοινωνικής συνοχής, τίμησαν – ανοίγοντας πραγματικά νέους δρόμους επικοινωνίας και σκέψης – μεταξύ άλλων : 

Η Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων της IBM (USA), κα Clara Grant Pickens, η Παγκόσμια Αντιπρόεδρος Πληροφοριών και  Καινοτομίας της Unilever (UK), κα Cristina Habib, η Πρόεδρος της Μογγολικής Ομοσπονδίας Υποστήριξης και Απασχόλησης Γυναικών, κα Ariunaa Shagdarsuren, η διευθύνουσα σύμβουλος της Intercomm Foods, κα Ioanna-Alexandra Saitis, η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της omgyno.com, Doreen Tutikian, η εκδότρια, συγγραφέας, ιδρύτρια του urbangugu.gr, κα. Jenny Fragouli, η ιδρύτρια της DOS cosmetics, κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, η δημιουργός του Project Parenting, κα Μαρίνα Αρπλιά, η πολιτικός μηχανικός κα  Georgia Tziastoudi  ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεία Tziastoudi Design και η βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου που ανέλυσε το θέμα ΄΄γυναίκα και ηγεσία΄΄ .  

Τις εργασίες χαιρέτισαν διαδικτυακά ή δια ζώσης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κα Ευαγγελία Λιακούλη, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα  Άννα Βαγενά, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κα Tania Dokou, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ και αντιπρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κα  Sophia Efraimoglou και η αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη.

Στον εξαιρετικό και υψηλού επιπέδου συντονισμό συνέβαλαν τα μέγιστα, η κα Litsa Panayotopoulos από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και η κα Κέλλυ Κοντογεώργη δημοσιογράφος από το κανάλι της Βουλής. 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr