Επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό

Η 38χρονη μετά την επίθεση στον άνδρα εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις Αρχές
Εκδίκηση ζητούσε όπως όλα δείχνουν η γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα τουλάχιστον με τις Αρχές αυτή είναι η επικρατέστερη εκτίμηση για το συμβάν που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο του νησιού με την 38χρονη γυναίκα να παραμένει άφαντη ενώ ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο με εγκαύματα και σοβαρή ζημιά στο αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να έμαθε πως ο 36χρονος, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή είχε επαφές με άλλες γυναίκες.

Έτσι αφού αποφυλακίστηκε, του έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο ωστόσο από ότι φαίνεται επρόκειτο για σχεδιασμένη επίθεση, αφού καυγάδισαν και η γυναίκα έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο του άνδρα και εξαφανίστηκε.

Οι αρχές εντόπισαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ένα μπουκαλάκι που περιείχε το καυστικό υγρό, το οποίο θα σταλεί στο χημείο του κράτους για ανάλυση.

Να σημειώσουμε πως ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, έχοντας εκτίσει ποινή για ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ στο Ηράκλειο Κρήτης μεταξύ 2012 και 2015.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr