Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της κατηγορούμενης – “Δεν ντρέπεστε λίγο, ζώα”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της κατηγορούμενης – “Δεν ντρέπεστε λίγο, ζώα”

Απόντες ήταν και οι γονείς της κατηγορούμενης, οι οποίοι επέλεξαν να μην πάνε στο δικαστήριο καθώς βρίσκονται σε άσχημη ψυχική κατάσταση.
Εντύπωση προκάλεσε η επιλογή της δράστριας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου να μην παραστεί στο δικαστήριο την πρώτη μέρα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση.
Απόντες ήταν και οι γονείς της κατηγορούμενης, οι οποίοι επέλεξαν να μην πάνε στο δικαστήριο καθώς βρίσκονται σε άσχημη ψυχική κατάσταση. Η οικογένεια της δράστριας περνάει και αυτή τον δικό της «Γολγοθά», ωστόσο αίσθηση δημιουργεί η αντίδραση της μητέρας της 36χρονης σε προσπάθεια δημοσιογράφων να επικοινωνήσουν μαζί της.
«Δεν ντρέπεστε λίγο; Έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε, άντε από εκεί» ήταν η απάντηση της μητέρας της καθ’ ομολογία δράστριας σε απόπειρα επικοινωνίας της εκπομπής «T-Live».

«Θα έπρεπε να ήταν στη δίκη, ντροπή!»

Ομοίως και ο ξάδερφος της κατηγορούμενης εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι η 36χρονη δεν πήγε στη δίκη, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να πάει να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο επειδή «είναι ντροπή».

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της κατηγορούμενης, συμπληρώνοντας ότι παρόλο που δράστρια και θύμα δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση, απλά μιλούσαν μόνο μέσω Instagram τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr