Ερέτρια: Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερέτρια: Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης

Αποκλειστικές εικόνες από την Ερέτρια

Νεκρός εντοπίστηκε από το λιμενικό πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο άτυχος 78χρονος πρώην υπουργός εντοπίστηκε στο Νησί των Ονείρων στην Ερέτρια από το λιμενικό σώμα.

Ο πρώην υπουργός έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο. Από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου αγνοείται με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ενημερώσει την αστυνομία και το λιμενικό.

Στο σημείο βρίσκεται η οικογένεια του πρώην υπουργού και οι στιγμές είναι πραγματικά δραματικές καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Στις έρευνες του εντοπισμού του συμμετείχε η αστυνομία, το λιμενικό και ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος με ελικότερο.

Ποιος ήταν ο Σήφης Βαλυράκης

Γεννήθηκε το 1943 στα Χανιά. Ο πατέρας του, Γιάννης Βαλυράκης, ήταν αξιωματικός του Στρατού Ξηράς και βουλευτής της Ένωσης Κέντρου. Σπούδασε ηλεκτρονικός μηχανικός στη Γερμανία και τη Σουηδία, με ειδίκευση στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Μιλά αγγλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Κορυφαίο στέλεχος της αντι-χουντικής αντίστασης και του ένοπλου κλάδου του ΠΑΚ), ο Βαλυράκης ήταν καταζητούμενος από το καθεστώς της 21ης Απριλίου επί τρία χρόνια για βομβιστικές επιθέσεις και συνελήφθη τελικά το 1971, όπου βασανίστηκε και φυλακίστηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ήταν παντρεμένος με τη γνωστή ζωγράφο Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, που έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία για τα έργα της. Το ζεύγος έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

Αποκλειστικές Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr