Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Σύσκεψη αύριο για τη ΛΑΡΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Σύσκεψη αύριο για τη ΛΑΡΚΟ

Σύσκεψη των σωματείων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 8/2

Στα κάγκελα τα σωματεία της Εύβοιας για τος αποφάσεις της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ

Αύριο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο εργατικο κέντρο Εύβοιας προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για κινητοποιήσεις αντιστεκόμενοι στα όσα προτείνει η κυβέρνηση για τη ΛΑΡΚΟ.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

      Ο εγκληματικός σχεδιασμός της κυβέρνησης της ΝΔ για τη ΛΑΡΚΟ, παίρνει σάρκα και οστά μετά την ενημέρωση των επιχειρησιακών σωματείων για απόλυση όλων των εργαζομένων μέσα στο Φεβρουάριο.

      Μετά την απόπειρα της κυβέρνησης για διάσπαση του δίχρονου αγώνα των εργαζομένων με τη προσπάθεια σαλαμοποίησης τους, το σχέδιο, κατά απαίτηση των μεγαλοεπενδυτών να απαλλαγούν από εργαζόμενους –  βαρίδια, περιλαμβάνει εργαζόμενους άνεργους, εξαθλιωμένους και ξεσπιτωμένους και οδηγεί σε μαρασμό τις τοπικές κοινωνίες που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ.

      Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στην Εύβοια. Ένα έργο που περιλαμβάνει ανεργία, φτωχοποίηση των εργαζομένων και άλλων μικρομεσαίων κοινωνικών τάξεων, ως διαθέσιμο φτηνό εργατικό δυναμικό για μεγαλύτερη κερδοφορία της εργοδοσίας. Ένα έργο που δεν φαίνεται να έχει επίλογο.

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΤΗ ΤΡΙΤΗ 08/02 ΣΤΙΣ 18.00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,

για να οργανώσουμε την αλληλεγγύη μας και να αποκρούσουμε συντασσόμενοι με τα Επιχειρησιακά Σωματεία της ΛΑΡΚΟ τους αντεργατικούς σχεδιασμούς και να κρατήσουμε ανοικτή τη ΛΑΡΚΟ, να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

      Συνάδελφοι ο αγώνας δεν σταματάει. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αμέριστη αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας και από αυτόν θα βγούμε όλοι νικητές. Για το καλό των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών της Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr