Εργαζόμενοι Δ. Χαλκιδέων: «Να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας» – Καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα για τις κάμερες στο χώρο του εργοταξίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενοι Δ. Χαλκιδέων: «Να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας» – Καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα για τις κάμερες στο χώρο του εργοταξίου

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του δήμου Χαλκιδέων έλαβε απόφαση για την προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθέτησης των καμερών στο χώρο του εργοταξίου.

Εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθέτησης των καμερών στο χώρο του εργοταξίου

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του δήμου Χαλκιδέων έλαβε απόφαση για την προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθέτησης των καμερών στο χώρο του εργοταξίου.


Η απόφαση αυτή λήφθηκε διότι παρά την προσφυγή του σωματείου στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η δημοτική αρχή αποφάσισε τη συνεχίσει τη λειτουργίας τους παρά το αλαλούμ που επέδειξε με τις απαντήσεις του ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα όσο αφορά τη λειτουργία των καμερών αυτών και του καταγραφικού.

Εμείς δεν πρόκειται να παραμείνουμε σιωπηλοί στη συνέχιση της παρανομίας και θα πολεμήσουμε ώστε να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν…..

Συνεχίζουμε δυνατά στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων…

Ο πρόεδρος. Γ. Γραμματέας

Παπαργυρίου Σ. Κατσαμαγκος Ν

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr