ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί: Πότε βγαίνουν τελικά τα οριστικά αποτελέσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί: Πότε βγαίνουν τελικά τα οριστικά αποτελέσματα

Η ανακοίνωση επρόκειτο να γίνει χθες 30 Αυγούστου, ωστόσο, υπήρξε καθυστέρηση εξαιτίας τεχνικού προβλήματος κι έτσι η αυτή αναμένεται σήμερα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα ΕΣΠΑ στο eetaa.gr για τα voucher των παιδικών σταθμών.

Η ανακοίνωση επρόκειτο να γίνει χθες 30 Αυγούστου, ωστόσο, υπήρξε καθυστέρηση εξαιτίας τεχνικού προβλήματος κι έτσι η ανακοίνωση αναμένεται σήμερα

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι εφικτό να διαπιστωθεί εάν μια αίτηση εγκρίθηκε ή όχι μέσα από το   site της ΕΕΤΑΑ.

Πώς βγάζετε το voucher για τον παιδικό σταθμό

Αρχικά, μπαίνετε στο eetaa.gr  με τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet και για να δείτε εάν έχει εγκριθεί η αίτηση.

Η πλατφόρμα στη συνέχεια θα σας «καθοδηγήσει» μέχρι το τελευταίο στάδιο στο οποίο θα μπορέσετε να δείτε και να εκτυπώσετε το voucher.

Την επιταγή θα πρέπει να τη δώσετε στον παιδικό σταθμό της επιλογής σας και με αυτή κάνετε την εγγραφή του παιδιού.

Η εγγραφή στον παιδικό σταθμό

Μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος που έχει υποβάλει και την αίτηση για το voucher μπορεί να κάνει την εγγραφή του παιδιού. Αναλυτικά:

Εκτυπώνει το voucher και απευθύνεται σε οποιαδήποτε αντίστοιχη σε υπηρεσίες Δομή της επιλογής του, πλησίον του τόπου κατοικίας του.

Υπογράφει την τυποποιημένη σύμβαση, που θα του εκτυπώσει ο Φορέας, σε δύο αντίτυπα (ένα για κάθε συμβαλλόμενο), μέσα από το Π.Σ. της ΕΕΤΑΑ, τα οποία συνυπογράφονται και από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα, και όπου περιγράφονται τα βασικά στοιχεία και οι υποχρεώσεις των δύο ημερών.

Η διαδικασία εγγραφής, υπογραφής Σύμβασης και Εξουσιοδότησης γίνεται πάντα μέχρι και την 1η εργάσιμη κάθε μήνα, με εξαίρεση το μήνα Σεπτέμβριο, όπου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 12η.9.2022. Σε περίπτωση εγγραφής από τις 13.9.2022 και μετά, η ενεργοποίηση γίνεται από την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα.

Υπογράφει το τυποποιημένο έντυπο, που θα του δώσει ο Φορέας/ δομή, με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό του.

Εκδίδει την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.), από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr