Εθισμένος στο πορνό ο 49χρονος που είχε μετατρέψει σπίτι και κομμωτήριο σε Big Brother – Αποκαλύψεις σοκ για τις κρυφές κάμερες του κομμωτή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθισμένος στο πορνό ο 49χρονος που είχε μετατρέψει σπίτι και κομμωτήριο σε Big Brother – Αποκαλύψεις σοκ για τις κρυφές κάμερες του κομμωτή

Ο «μεγάλος αδελφός» θα ζήλευε τον 49χρονο στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του αλλά και στο υπνοδωμάτιο της θετής κόρης του.

Ο 49χρονος αρχικά συνελήφθη από τις Αρχές το περασμένο Σάββατο (9/12), όταν έγινε αντιληπτό ότι διατηρούσε κάμερες στην τουαλέτα του καταστήματός τους. Τις κάμερες εντόπισαν δύο υπάλληλοι της επιχείρησης και προχώρησαν σε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. είδαν πως είχε τοποθετήσει μικροσκοπικές κάμερες και στις δύο τουαλέτες του κομμωτηρίου, ενώ μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν κινητά, υπολογιστές και συσκευασία κοκαΐνης του 49χρονου.

Βριλήσσια: Είχε βάλει κάμερες και στο σπίτι του ο κομμωτής

Όμως ο 49χρονος δεν είχε μείνει μόνο εκεί, καθώς ύστερα από καταγγελία της συζύγου του, την Κυριακή (10/12) βρέθηκαν κάμερες και στο σπίτι του.

Ακολούθησε έρευνα σε κάθε χώρο του σπιτιού από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς και σε έπιπλα, σκεύη και ερμάρια. Όπως προέκυψε, ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερα στον θερμοσίφωνα του μπάνιου και άλλη μία στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο 49χρονος -Ο άγνωστος άνδρας στο κομμωτήριο

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο 49χρονος κατά τη σύλληψή του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα έκανε όλα αυτά γιατί «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Παράλληλα, ερωτήματα δημιουργούνται με το τι έκανε ο 49χρονος το υλικό αυτό και αν το διέθετε κάπου, έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εργαζόμενες του κομμωτηρίου έβλεπαν ανά τακτά διαστήματα, περίπου ανά 15 μέρες, έναν άγνωστο άνδρα να έρχεται στο κατάστημα και ο ιδιοκτήτης να του δίνει κάτι στικάκια USB, αλλά δεν γνώριζαν τι περιείχαν. Οι έρευνες θα δείξουν αν και αυτός εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως ο 49χρονος κατηγορείται για παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και για τον νόμο «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Ξεσπά η θετή κόρη του κομμωτή: «Θέλω να πληρώσει»

Η κόρη της συζύγου του κομμωτή, σοκαρισμένη, ζητά δικαιοσύνη και θέλει να πληρώσει ο πατριός της για όσα έχει κάνει. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε μιλώντας στον Alpha.

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδελφή της», κατέληξε η 29χρονη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr