Εθνική επέτειος: Η γαλανόλευκη κοσμεί το ιστορικό κτήριο της Καρύστου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνική επέτειος: Η γαλανόλευκη κοσμεί το ιστορικό κτήριο της Καρύστου

Φωταγωγήθηκε το κεντρικό κτήριο της Καρύστου στο Μπούρτζι, με πρωτοβουλία Ραβιόλου.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται φωταγωγημένο το κεντρικό κτήριο της Καρύστου στο Μπούρτζι, στο οποίο με μπλε χρώμα εμφανίζονται όλοι οι ήρωες της  της Επανάστασης του 1821.

Για ακόμη μια φορά ο δήμος Καρύστου πρωτοτυπεί, καθώς με πρωτοβουλία του δημάρχου Λευτέρη Ραβιόλου, το κτήριο στην «καρδιά» της πόλης «λούστηκε» το βράδυ της Τετάρτης με τα χρώματα της ελληνικής Επανάστασης στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να μπουν στο πνεύμα του εορτασμού. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα, εν μέσω πανδημίας Covid 19, με το lockdown να έχει αποκλείσει κάθε κοινωνική δραστηριότητα, ο φωτισμός του κτηρίου δίνει ένα άλλο χρώμα σε αυτόν τον εορτασμό.

Το μήνυμα του δημάρχου Λευτέρη Ραβιόλου για τα 200 χρόνια στο evima.gr:

Συμπληρώνονται σήμερα 200 χρόνια από την μέρα εκείνη που το Ελληνικό Έθνος ενωμένο διεκδίκησε την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ενωμένοι και μονιασμένοι οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για την ελευθερία! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr