Έτοιμο να υποδεχθεί τουρίστες το νέο Brown Beach Chalkida στην Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμο να υποδεχθεί τουρίστες το νέο Brown Beach Chalkida στην Εύβοια

Το Brown Beach Chalkida με 119 δωμάτια και bungalows, κυκλαδίτικη αισθητική αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το  νέο Brown Beach Chalkida στην Εύβοια.

Το Brown Beach Chalkida με 119 δωμάτια και bungalows, κυκλαδίτικη αισθητική αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία του Αγίου Μηνά, με εύκολη πρόσβαση όχι μόνο από την πρωτεύουσα αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας, έρχεται να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αποσυμπίεσης σε ζευγάρια και οικογένειες.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ξενοδοχείου είναι τα μοντέρνα και άνετα δωμάτια με ευρύχωρο μπαλκόνι, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στην πισίνα ή στη θάλασσα, πάνω σε μια αιώρα.

Την ίδια στιγμή το Brown Beach Chalkida, αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project.

Το ελληνικό καλοκαίρι, η αίσθηση της ζεστής αμμουδιάς και του ήλιουαποδόθηκαν στο έπακρο στην αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, με την επιλογή υλικών όπως ξύλο, μάρμαρο, υφαντά, κεραμικά και χρώματα βγαλμένα από τη φύση.

Ενώ, τη διαφορά κάνουν οι χαρακτηριστικές πινελιές των γεωμετρικών μοτίβων από δωρικούς κίονες και οι μαρμάρινες λεπτομέρειες που παντρεύουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής παράδοσης με τη μοντέρνα αισθητική.

Τα επόμενα openings

Μετά το Brown Beach Chalkida και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και ακόμη ένα resort στη γειτονική Ερέτρια, το Brown Beach Eretria.

Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr