Εύα Καϊλή: Η βαλίτσα με το ipad, το μπιμπερό και τα 600.000 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύα Καϊλή: Η βαλίτσα με το ipad, το μπιμπερό και τα 600.000 ευρώ

Νέα δεδομένα για το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Νέα δεδομένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Εύας Καϊλή από το πρακτορείο Ansa σχετικά με την βαλίτσα που μετέφερε ο πατέρας της πολιτικού από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η πρώτη ανακοίνωση των βελγικών αρχών μετά τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι και του Αντόνιο Παντσέρι έλεγε: «Κατασχέθηκαν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τρία διαφορετικά σημεία. 600.000 ευρώ στο σπίτι ενός υπόπτου, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μία βαλίτσα που βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στις Βρυξέλλες και γύρω στις 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα που ανήκει σε μέλος του Ευρωκοινοβουλίου».

Έπειτα έγινε γνωστό ότι στην βαλίτσα του πατέρα της πρώην ευρωβουλευτού βρέθηκαν 750.000 ευρώ.

Ο κ. Καϊλής παρέμεινε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε ότι ο ρόλος του ήταν απλώς του μεταφορές, χωρίς να εμπλέκεται στην υπόθεση διαφθοράς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις καταθέσεις του ζευγαριού, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου τους, ο πατέρας της Εύας Καϊλή κλήθηκε να απομακρύνει τα χρήματα από το σπίτι του ζευγαριού, όταν η κόρη του τα εντόπισε στο σπίτι τους, όπου τα είχε πάει ο σύζυγός της και του ζήτησε να τα επιστρέψει εκεί όπου ανήκουν.

Τι περιείχε η βαλίτσα;

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa κάνουν λόγο για υπάρξη εκτός από χρημάτων και προσωπικών αντικειμένων μέσα στην περιβόητη βαλίτσα.

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια λεπτομέρεια μεταξύ των κύκλων των ερευνητών»αναφέρει το Ansa και προσθέτει: «Στην τσάντα με τα μετρητά της Εύας Καϊλή, φέρεται να βρέθηκαν επίσης ένα μπιμπερό, γάλα και ένα iPad για την δίχρονη κόρη της. Η τσάντα ενδέχεται να ήταν έτοιμη αρκετές ώρες πριν από την σύλληψη της Ελληνίδας πρώην ευρωβουλευτού».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr