Εύβοια: Αυτές είναι νέες έξυπνες διαβάσεις – Δείτε που υπάρχουν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αυτές είναι νέες έξυπνες διαβάσεις – Δείτε που υπάρχουν

Εύβοια: Νέες έξυπνες διαβάσεις στις Καμάρες από τον Δήμο Χαλκιδέων

Με στόχο την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Καμάρες, ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κατασκεύασε δύο νέες πρότυπες διαβάσεις, με έξυπνες και ενισχυμένες προειδοποιητικές σημάνσεις και φώτα LED, στην κεντρική οδό Ορέστη Μακρή και Στύρων.

Η κατασκευή τους κρίθηκε απαραίτητη, μετά κι από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, λόγω της αυξημένης ταχύτητας, με την οποία κινούνται τα αυτοκίνητα στον συγκεκριμένο δρόμο, στον οποίο έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα, προκαλώντας κίνδυνο στη διέλευση πεζών.

«Στον Δήμο Χαλκιδέων προβαίνουμε σε καθημερινές ενέργειες και παρεμβάσεις, προκειμένου να προσφέρουμε ένα δίκτυο ασφαλών μετακινήσεων. Αλλά και κάθε μεγάλο έργο, που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, έχει ως βασικό κανόνα την οδική ασφάλεια, από το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οδών σε όλες τις Ενότητες μέχρι τα μεγάλα έργα που υλοποιούμε, όπως η ανάπλαση της Λεωφόρου Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr