Εύβοια: Αυτός είναι ο λόγος που απειλούσε να αυτοκτονήσει ο 45χρονος στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Αυτός είναι ο λόγος που απειλούσε να αυτοκτονήσει ο 45χρονος στη Χαλκίδα

Τι τον οδήγησε στην απειλή αυτοκτονίας από τη γέφυρα της Χαλκίδας

Τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που έχει γονατίσει τα νοικοκυριά βλέπουμε καθημερινά με οικογένειες να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στα ήδη αυξημένα μηνιαία έξοδα.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 10/12 περαστικοί στη Χαλκίδα ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς ένας άντρας είχε ανέβει στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος που έλαβε ο 45χρονος άνδρας τον έφτασε στα όρια του οδηγώντας τον να κρεμαστεί από τα κάγκελα της γέφυρας της Χαλκίδας απειλώντας να αυτοκτονήσει.  Ο άνδρας δεν άντεξε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας στην καθημερινότητα μας και με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο οικογενειακό του περιβάλλον έφτασε σε αυτό το σημείο αφότου έλαβε έναν λογαριασμό ρεύματος αρκετά υψηλό.

Ευτυχώς ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τα κάγκελα που είχε κρεμαστεί,  μετά από τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο ο άνδρας πείστηκε και έφυγε από τα κάγκελα που είχε κρεμαστεί.

Συγκεκριμένα, μετά από τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο σε συνεργασία με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαντούνα τον οποίο ζήτησε να δει ο 45χρονος Ι.Τ., πείστηκε και έφυγε από τα κάγκελα που είχε κρεμαστεί.

Όπως πρώτο το evima.gr αποκάλυψε, πρόκειται για κάτοικο της Χαλκίδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε να αυτοκτονήσει για προβλήματα που αντιμετωπίζει στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Μπαντούνας μίλησε στο evima.gr για το συμβάν και δήλωσε αποκλειστικά: Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ταξίαρχο κ. Γερογιάκομο και μου είπε ότι με ζητά ο εν λόγο άνδρας διότι είχε κρεμαστεί στα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Αμέσως έσπευσα στο σημείο διότι τον γνώριζα λόγω εργασίας του στο δήμο Χαλκιδέων επί θητείας μου. Μέσα σε πέντε λεπτά καταφέραμε να τον πείσουμε να κατέβει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά και γιαυτό αμέσως έτρεξα να βοηθήσω. Δυστυχώς θόλωσε το μυαλό του όταν ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός του ρεύματος>>, ανέφερε ο κ. Μπαντούνας.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ένα τζιπ και δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας, όπως επίσης και ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. , Θανάσης Γερογιάκομος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr