Εύβοια: Αγνοείται για 5η ημέρα ο 43χρονος από τους Κήπους – Έκκληση του αδερφού του στο evima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Αγνοείται για 5η ημέρα ο 43χρονος από τους Κήπους – Έκκληση του αδερφού του στο evima

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές τις τελευταίες ώρες για την εξαφάνιση του 43χρονου Χρήστου Παπαϊωάννου από τους Κήπους Κύμης.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση του 43χρονου Χρήστου Παπαϊωάννου από τους Κήπους Κύμης.

Τα ίχνη του χάθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, από την στην περιοχή του Μονοδρίου, ο 43χρονος έφυγε από το χωριό με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Μιλώντας στο evima.gr ο αδερφός του Γιάννης Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε γνωστή την εξαφάνιση μέσα από ανάρτηση στα social media χθες, δήλωσε πως:

«Ο αδερφός μου την ημέρα της εξαφάνισης έφυγε από το χωριό για να πάει στη Χαλκίδα. Τελευταία φορά τον είδαν στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας στις 20:15 να ψάχνει για Πάρκιν. Είχε κάποιο ραντεβού εκεί, από τότε χάσαμε τα ίχνη του. Κάνω έκκληση οποίος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου η με τις Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στο evima.gr.

Ο 43χρονος κυκλοφορεί με ένα lada Niva με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΡ-6912. Όποιος τον εντοπίσει να ενημερώσει αμέσως τις αρχές.

Είναι ακαδημαϊκός και από το 2019 λόγο πανδημίας εργαζόταν μέσω ίντερνετ με πανεπιστημιακά ιδρύματα εσωτερικού και του εξωτερικού, συνεργάτης όπως το University of Essex England.

Το έγγραφο της κατάθεσης του αδερφού του στο Α.Τ. Κύμης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr