Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια (vid)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια (vid)

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το evima.gr, καθώς δύο μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, για τα μάτια ενός αγοριού.

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας περιγράφονται από μαθητές. Αφορμή στάθηκε το νέο, άκρως σοβαρό επεισόδιο με άγριο ξύλο που σημειώθηκε στο προαύλιο του ΕΠΑΛ πριν από ένα μήνα περίπου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που φέρνει στο φως το evima.gr.

Συνέπεια του άγριου ξυλοδαρμού ήταν  ο τραυματισμός μιας μαθήτριας από άλλη μαθήτρια, η οποία εισήλθε στο σχολείο και άρχισε να χτυπάει μια 15 χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, o άγριος ξυλοδαρμός έγινε με αφορμή ένα αγόρι το κορίτσι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι μαθήτρια λυκείου από άλλο σχολείο χτύπησε τόσο πολύ την 15χρονη μαθήτρια του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη στο έδαφος.

Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι καθηγητές βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν το ασθενοφόρο. Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο evima.gr πως η αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολείο και φυσικά δεν ήταν το μόνο.

ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Άγριο ξύλο και “ιπτάμενες” καρέκλες – Στο ΚΑΤ μετά από δάγκωμα 17χρονος

Πριν από λίγες ημέρες το evima.gr, έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα καταγγελία η οποία αφορούσε, έναν 17χρονο μαθητή στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει μαθητής στο evima.gr, δύο αγόρια από την Γ’ Λυκείου στο τμήμα της Γεωπονίας άρχισαν να διαφωνούν στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να αρχίσει να βρίζει τον άλλον και να λέει πράγματα τα για την μητέρα του, στην συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται και να πετούν πράγματα ακόμη και καρέκλες.

Ο καθηγητής μπήκε στην μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μια καρέκλα στο κεφάλι. Στην συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε το δάχτυλο του άλλου, με αποτέλεσμα να κοπεί το μισό και παραπάνω δάχτυλο από εκεί που αρχίζει το νύχι.

Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά πήγαν οι ίδιοι το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ύστερα ο μαθητής χρειάστηκε να πάει με την μητέρα του στην Αθήνα στο ΚΑΤ, ώστε να κάνει χειρουργείο και του κολλήσουν το δάχτυλο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr