Εύβοια: Ακραίες τιμές στις λαϊκές αγορές του Νομού – Τι καταγγέλουν πολίτες στο evima.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ακραίες τιμές στις λαϊκές αγορές του Νομού – Τι καταγγέλουν πολίτες στο evima.gr

Αισχροκέρδεια και παρατημένες τσάντες στους πάγκους των λαϊκών αγορών της Εύβοιας

Αυξάνονται τα φαινόμενα αισχροκέρδειας στην Εύβοια, καθώς επιτήδειοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά με τις αυξήσεις των τιμών και την γενικότερη ακρίβεια εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των πολιτών.

Σύμφωνα με καταγγελίες στο evima.gr τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στις λαϊκές αγορές όπου το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται παράλογες αυξήσεις στα προϊόντα από παραγωγούς.

Σε πολλές περιοχές του νομού, έμποροι-εκθέτες σε λαϊκές αγορές εκμεταλλεύονται την κατάσταση που επικρατεί με την ακρίβεια στην αγορά, έχουν αυξήσει πολύ τις τιμές κυρίως σε προϊόντα μαναβικής, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες να έχουν αφήσει ακόμα και γεμάτες τσάντες με τρόφιμα πάνω στους πάγκους αφότου τους είπαν τις τιμές που έπρεπε να πληρώσουν για να τα αγοράσουν, καθώς ήταν υπερβολικά υψηλές.

Οι πολίτες είναι έξαλλοι με αυτή την κατάσταση και πολλές φορές έχουν γίνει ακόμη και καυγάδες στη λαϊκή, με αποτέλεσμα να καλούν την αυτοδιοίκηση και το κράτος να λάβουν μέτρα και να υπάρξει κάποιος έλεγχος προκειμένου να σταματήσει αυτό το τραγικό φαινόμενο της αισχροκέρδειας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr