Εύβοια – Αλιβέρι: Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης – ΙΧ έπεσε σε κολόνα – Στο χειρουργείο ο 26χρονος οδηγός [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Αλιβέρι: Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης – ΙΧ έπεσε σε κολόνα – Στο χειρουργείο ο 26χρονος οδηγός [εικόνες]

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαΐου στο Αλιβέρι Ευβοίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαΐου στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Πρόκειται για ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ήταν στο ρευμα από Κοκκινόγια προς το κέντρο του Αλιβερίου και για αγνώστους λόγους ξέφυγε της πορείας του έπεσε επάνω σε κολώνα και βρέθηκε επάνω σε πεζοδρόμιο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο 26χρονος οδηγός με καταγωγή από το Νεοχώρι Αυλωναρίου και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο 26χρονος έχει σπάσει το χέρι του από την δυνατή σύγκρουση και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α. Τ. Αλιβερίου μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων του σημείου, όπου κατέγραψαν το συμβάν και διευρύνουν τα αιτία του ατυχήματος.

Από την δυνατή πρόσκρουση το αυτοκίνητο πήρε φωτιά την οποία έσβησε η Πυροσβεστική.

Να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα διότι έπεσαν λάδια και υπάρχει ολισθηρότητα στο οδόστρωμα.

Αποκλειστικές Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr