Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Β. Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Β. Εύβοιας

Της Oμάδας Γυναικών Αλιβερίου ( μέλους Ο.Γ.Ε.) , του Πολιτιστικού Συλλόγου Πούντας Παναγιάς Καλεντζίου , των Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου, του Συνδικάτου Μετάλλου καθώς και άλλων πολιτών της περιοχής του Αλιβερίου

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη ανταπόκριση μελών της Oμάδας Γυναικών Αλιβερίου ( μέλους Ο.Γ.Ε.) , του Πολιτιστικού Συλλόγου Πούντας Παναγιάς Καλεντζίου , των Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου, του Συνδικάτου Μετάλλου καθώς και άλλων πολιτών της περιοχής του Αλιβερίου , στο κάλεσμα μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας. 

Μαζί με την αλληλεγγύη μας στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα για :

Άμεση καταγραφή της ζημιάς και αποζημιώσεις στο 100% όλων των πληγέντων για τα σπίτια , τις καλλιέργειες τους, τα ζώα τους , την περιουσία τους. 

 Να εξασφαλιστεί το εισόδημα ιδιαίτερα για καλλιεργητές όπως οι ρητινοκαλλιεργητές, οι ελαιοπαραγωγοί, οι μελισσοκόμοι, αλλά και οι κτηνοτρόφοι. Να αποκατασταθούν όλες οι υποδομές ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και με άλλους τρόπους τους οποίους θα δώσουμε στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr