Εύβοια: Αλλοδαπός σπέρνει τον πανικό σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων – Τι λένε πολίτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Αλλοδαπός σπέρνει τον πανικό σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων – Τι λένε πολίτες

Αναστάτωση έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του ένας 40χρονος Πακιστανός στην κοινότητα του Ληλαντιού.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του ένας 40χρονος αλλοδαπός στην κοινότητα του Ληλαντιού.

Συγκεκριμένα ο άνδρας περιπλανιέται από τη Λάμψακο έως το Μπούρτζι και το Βασιλικό με τα πόδια και λεηλατεί εκκλησάκια, ενώ στη συνέχεια τα κλοπιμαία τα αφήνει έξω από τυχαία σπίτια της περιοχής.

Οι κάτοικοι φοβούνται ότι ο άνδρας μπορεί να γίνει επικίνδυνος, παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν καταγραφεί επιθέσεις του σε ανθρώπους, ωστόσο, έχουν ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.

Χαρακτηριστικό της παράξενης συμπεριφοράς του αλλοδαπού άνδρα είναι ότι δείχνει «αδυναμία» στις κολόνες στους δρόμους, με τις οποίες… ερωτοτροπεί, ενώ αρέσκεται να μπαίνει σε αυλές σπιτιών και να λερώνει το χώρο με σκουπίδια και αποτσίγαρα.

Υπάρχουν περιπτώσεις ωστόσο που έχει γίνει απειλητικός, όπως το περιστατικό που καταγράφηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, όταν εμφανίστηκε σε κατάστημα της Λαμψάκου και άρχισε να φωνάζει στην ιδιοκτήτρια, η οποία λόγω φόβου κλείδωσε την πόρτα του μαγαζίου της και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr όλη η περιοχή είναι ανάστατη. «Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αν σκεφτεί κανείς αυτή την αλλοπρόσλαη συμπεριφορά. Γιατί κανένας δε ξέρει πότε θα γινει επικίνδυνος και τι είναι ικανός να κάνει», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να επιληφθεί η αστυνομία, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», λένε αγανακτισμένοι, ενώ ζητούν να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα προκειμένου να του δοθεί ιατρική βοήθεια, έτσι ώστε και εκείνος να βοηθηθεί αλλά και οι κάτοικοι της κοινότητας του Ληλαντίου να κυκλοφορούν χωρίς φόβο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr