Εύβοια: Ασφαλτοστρώσεις των αγροτικών δρόμων ζητούν κάτοικοι του δήμου Κύμης-Αλιβερίου – «Κινδυνεύουμε καθημερινά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ασφαλτοστρώσεις των αγροτικών δρόμων ζητούν κάτοικοι του δήμου Κύμης-Αλιβερίου – «Κινδυνεύουμε καθημερινά»

Άμεση λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τους αγροτικούς δρόμους ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες που κινδυνεύουν καθημερινά από τους δύσβατους δρόμους

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι και αγρότες στη Νότια Εύβοια με τους δρόμους που σε πάρα πολλά σημεία είναι κατεστραμμένοι.

Οι επαγγελματίες δυσκολεύονται να πάνε στις δουλειές τους καθώς οι δρόμοι είναι δύσβατοι, ενώ μάλιστα σύμφωνα με την τελευταία μελέτη που έγινε, ο μόνος δήμος που κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων ήταν ο δήμος Καρύστου, με το ποσό να ανέρχεται στα 499.676,84 ευρώ για τα Μεσοχώρια τα Στύρα και τον Αλμυροπόταμο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής πολύ σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου με τους αγροτικούς δρόμους να είναι πολύ κακοφτιαγμένοι και να αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους ίδιους όσο και για τα οχήματα.

Με τον κίνδυνο να έχει γίνει καθημερινός, οι κάτοικοι ζητούν μέσω του evima να δοθεί μία λύση άμεσα καθώς αναμένεται δύσκολος χειμώνας και σε περίπτωση κακοκαιρίας το πρόβλημα μόνο χειρότερο θα γίνει, με κίνδυνο ολόκληρα χωριά ακόμα και να αποκλειστούν από πλημμύρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr