Εύβοια – Χαλκίδα: Δείτε πως ζει μάνα και κόρη – Δεν έχει κονδύλι για να βοηθήσει λέει ο Δήμος – Σοκάρουν οι εικόνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Χαλκίδα: Δείτε πως ζει μάνα και κόρη – Δεν έχει κονδύλι για να βοηθήσει λέει ο Δήμος – Σοκάρουν οι εικόνες

Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το σπίτι που ζουν μάνα και κόρη

Μάνα και κόρη ζουν σε σπίτι γεμάτο μούχλα και υγρασία όπως αναφέρουν γείτονες τους στο evima.gr

Το τραγικό αυτό θέμα ανέδειξε το evima.gr μετά από αναφορές συνανθρώπων μας που βοηθούν την οικογένεια καθώς η μητέρα δεν εργάζεται διότι έχει προβλήματα υγείας και η κόρη είναι μόλις 20 ετών και χωρίς δουλειά.

Η κατάσταση είναι τραγική όπως τραγικές είναι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν ανήμπορες οι δυο γυναίκες.

Όπως είπε στο evima. gr γειτόνισσα της οικογένειας που πήγε να τους προσφέρει τρόφιμα: «Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε θα πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον.  Στην Χαλκίδα στην γειτονιά μου ζει μια πολύ φτωχή οικογένεια, μάνα και κόρη. Την μεγάλη Τρίτη που πήγα να αφήσω κάποια πράγματα για να περάσουν το Πάσχα, είδα ένα σπίτι γεμάτο μούχλα και υγρασία. Από αυτή τη στιγμή έχω σοκαριστεί. Μετά από προσπάθειες για βοήθεια στην οικογένεια στον Δήμο Χαλκιδέων απάντησαν ότι δεν υπάρχει κονδύλι για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Τους είπα ότι θα αγοράσω εγώ τις μπογιές εάν μπορείτε να βάλετε κάποιον εργάτη του Δήμου να το βάψει και απάντησαν ότι δεν μπορούν διότι δεν υπάρχει κονδύλι. Ζήτω από εσάς να βοηθήσουμε τους δυο συνανθρώπους μας», μας είπε χαρακτηριστικά γειτόνισσα της οικογένειας.

Μετά την ανάδειξη από το evima.gr του τραγικού αυτού συμβάντος εν έτη 2021 φαίνεται πως βρέθηκε λύση και είναι θέμα ωρών να ξεκινήσει η αποκατάσταση του σπιτιού που ζουν μάνα και κόρη και όχι μόνο. Ανταπόκριση υπάρχει και για να βρεθεί εργασία στην 20χρονη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr