Εύβοια – Χαλκίδα: Rapid test και Drive through Testing σήμερα στο πάρκο του Βούρκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Χαλκίδα: Rapid test και Drive through Testing σήμερα στο πάρκο του Βούρκου

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας), σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας), όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.
Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου 2021, από ώρα 10:00 έως και ώρα 14:00, στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας).
Μέσω της συγκεκριμένης δράσης οι πολίτες θα δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά.

Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.
Οι πολίτες που θα προσέρχονται θα πρέπει:
1. Να δηλώνουν ΑΜΚΑ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr