Εύβοια – Χαλκίδα: Σεμινάριο οδικής ασφάλειας για τους διανομείς από το σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Χαλκίδα: Σεμινάριο οδικής ασφάλειας για τους διανομείς από το σωματείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 από την εξιδεικευμένη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης ‘’Ιαβέρης’’

Το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας ‘’ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, έχοντας υψηλά στους στόχους του την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού του κλάδου, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για τους διανομείς των καταστημάτων Εστίασης Ευβοίας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 από την εξιδεικευμένη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης ‘’Ιαβέρης’’.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μέσα από την πρόληψη  των ατυχημάτων δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον που είναι πρόσφορο για την ευημερία των εργαζομένων μας αλλά και των οικογενειών τους και αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μας.

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο χώρο του Θεάτρου «Ορέστης Μακρής», μια ευγενική παραχώρηση του ΔΟΑΠΕΧ.
Υπενθυμίζεται ότι με την αξιέπαινη χορηγία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα διατεθούν στους συμμετέχοντες 110 κράνη μοτοσυκλέτας, κατόπιν κλήρωσης. Πρόκειται για ακόμη μία πρωτοβουλία του Ομίλου που αποδεικνύει την πρωταρχική και διαχρονική δέσμευσή του στην Υγεία & Ασφάλεια με έμφαση στην καλλιέργεια οδικής κουλτούρας.
Τη δράση αυτή υποστηρίζουν  οι τοπικές επιχειρήσεις ΙΚΤΕΟ ΜΙΧ. Γ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε., Φρουτεμπορική ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΒΑ ‘’ΚΥΡΗΚΟΣ’’,  ‘’ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ’’ Γενικό Εμπόριο,  ‘’Α. ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ- ALL ABOUT FOOD’’, Φρούτα-Λαχανικά ‘’ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ’’, ’’EVIA FOOD’’ και ‘’ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ’’.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6907 323144(ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧ.) και 6936 638500 (ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤ.).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr