ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Χωρίς λαϊκές αγορές σήμερα Δευτέρα 25/10

Πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα, από τη συνομοσπονδία παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος
Εύβοια: Χωρίς λαϊκές αγορές σήμερα Δευτέρα 25/10

Πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα, από τη συνομοσπονδία παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος.

Καμία λαϊκή αγορά δεν πραγματοποιηθεί αύριο σε όλη τη χώρα , όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, στην Ελένη Μωραϊτη , εκφράζοντας παραστατικά την απογοήτευση όλου του κλάδου

Οι εργαζόμενοι στις λαϊκές διαμαρτύρονται για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές το οποίο ψηφίζεται τη Δευτέρα και όπως λένε θα οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές της χώρας. Οι εργαζόμενοι σε αυτές απεργούν.

Υπεύθυνη για αυτή τη κατάσταση είναι η κυβέρνηση. Εξαντλώντας κάθε όριο λογικής επιμένει να ψηφίσει το καταστροφικό νομοσχέδιο που αφορά τις λαϊκές αγορές. Ένα νομοσχέδιο, που ποτέ και κανείς, δεν εξήγησε ή δικαιολόγησε τη χρησιμότητα του. Οι γενικόλογες τοποθετήσεις περί εκσυγχρονισμού, είναι τραγικά αστείες. Εκτός αν εκσυγχρονισμός θεωρείται η διάλυση των λαϊκών αγορών και ευρύτερα του παραγωγικού τομέα της χώρας.

Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια. Όλα τα αιτήματα μας, όλες οι προτάσεις μας πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει το κατάπτυστο νομοσχέδιο για να ψηφιστεί στην Ελληνική βουλή. Έτσι όπως το θέλει αυτή, έτσι όπως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της.

Το νομοσχέδιο αυτό, πολύ απλά, θα στερήσει την εργασία σε χιλιάδες ανθρώπους. Οι λαϊκές αγορές έτσι όπως τις ξέρουμε δεν θα υπάρχουν.

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές της χώρας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράζουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, που μόνο στη λαϊκή αγορά βρίσκουν.

Για να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο. Για να μείνουν στα χαρτιά τα σχέδια τους.

Αυτή τη Δευτέρα απεργούμε. Αυτή τη Δευτέρα κανείς μας δε θα πάει στη δουλειά. Για να μπορέσουμε να έχουμε και αύριο δουλειά.

Είναι η ώρα της μεγάλης μάχης. Μαζί θα την δώσουμε. Μαζί θα νικήσουμε.

Την Δευτέρα το μεγάλο ραντεβού είναι στην Αθήνα. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 12.00 στη Βουλή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ