Εύβοια: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε στη ζωή το παιδί», λέει γιατρός για τον 13χρονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε στη ζωή το παιδί», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 13χρονου αγοριού στο Γυμνού Ευβοίας - Τι λέει στο evima.gr ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Εύβοιας από τον θάνατο του 14χρονου παιδιού κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας μίλησε στο evima.gr για το σοκαρικαριστικό περιστατικό που έγινε χθες το απόγευμα στην Γυμνού,«δεν ήμουν στο Κέντρο Υγείας όταν έμαθα για περιστατικό, ωστόσο όταν ενημερώθηκα έσπευσα άμεσα για να βοηθήσω. Χορηγήσαμε 30 φάρμακα στο νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Αιμορραγούσε στον πνεύμονα. Είχε περάσει κορονοϊό αλλά είχε υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το παιδί στη ζωή», ανέφερε συγκλονισμένος ο Γιώργος Ζέρβας.

Σοκαρισμένοι είναι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στο Γυμνό της Ερέτριας όταν το αγόρι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου που διεξαγόταν μεταξύ παιδικών ομάδων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο γήπεδο, το παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο, με τους θεατές να αγωνιούν για την κατάστασή του, ενώ παίκτες προπονητές και άνθρωποι του γηπέδου έσπευσαν κοντά του.

Μάλιστα στο γήπεδο υπάρχει απινιδωτής, με αποτέλεσμα να δοθούν στο παιδί οι πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr