Εύβοια: Έκλεισε προληπτικά ο παραλιακός δρόμος Στόμιο – Πλατάνα – Βίντεο από την περιοχή με τα έντονα καιρικά φαινόμενα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Έκλεισε προληπτικά ο παραλιακός δρόμος Στόμιο – Πλατάνα – Βίντεο από την περιοχή με τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Δεν έχουν γίνει κατολισθήσεις, απλά ο δρόμος έκλεισε για προληπτικούς λόγους λόγω της κακοκαιρίας

Έκλεισε προληπτικά ο παραλιακός δρόμος στο Στόμιο μέχρι αύριο, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων και προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος από ενδεχόμενες κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 14/12 στο Στόμιο Οξυλίθου και μετά από συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, αποφασίστηκε το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου Οξύλιθος – Πλατάνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο συγκεκριμένο τμήμα του παραλιακού δρόμου από Πλατάνα προς Στόμιο στην αριστερή πλευρά  από την κακοκαιρία είχε προκληθεί καθίζηση του δρόμου.

Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα και πινακίδες  ώστε οι οδηγοί να περνούν από το δρόμο των Κονιστρών ή του Οξυλίθου.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο ενώ να σημειώσουμε ότι δεν έχουν γίνει κατολισθήσεις, απλά ο δρόμος έκλεισε για προληπτικούς λόγους.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε το βίντεο από τον παραλιακό δρόμο στο Στόμιο Οξυλίθου όπου παραμένει κλειστός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr