ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Έκλεψαν αγρόκτημα από τα Λουκίσσια και τους έπιασαν στη Θήβα

Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, καθώς και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες
Εύβοια: Έκλεψαν αγρόκτημα από τα Λουκίσσια και τους έπιασαν στη Θήβα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,συνελήφθησαν άμεσα χθες (15-07-2021) το μεσημέρι επί της εθνικής οδού Θηβών – Χαλκίδας, τρεις (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής από περιοχή της Εύβοιας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικούεπιχειρησιακού σχεδίου με στόχο την αποτροπή διάπραξης κλοπών από φωτοβολταϊκά πάρκα περιοχών της Βοιωτίας, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες.

Όπως διαπιστώθηκε, το ανωτέρω όχημα ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα χθες το μεσημέρι από αγρόκτημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στα Λουκίσια Ευβοίας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής, όπως επίσης και τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ένας εκ των συλληφθέντων, από κοινού με έναν ακόμη ημεδαπό που ταυτοποιήθηκε και άγνωστο αριθμό συνεργών τους τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, ενέχονται στη διάπραξη κλοπών από φωτοβολταϊκά πάρκα περιοχών της Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, είχαν διαπράξει δύο (2) κλοπές καλωδίων από φωτοβολταϊκά πάρκα, ιδιοκτησίας εταιρειών, στις περιοχές:

Θεσπιές Βοιωτίας, μεσημβρινές ώρες της 26-06-2021 και
Ελλοπία Βοιωτίας, απογευματινές ώρες της 29-06-2021.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ