Εύβοια: Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού στο Μαντούδι – Σε συναγερμό για πλημμυρικά φαινόμενα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού στο Μαντούδι – Σε συναγερμό για πλημμυρικά φαινόμενα

Λόγω επιδείνωσης του καιρού και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της βόρειας Εύβοιας

Εκτάκτως θα συνεδριάσει σε λίγη ώρα στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, λόγω επιδείνωσης του καιρού και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

Εξαιτίας αυτού αναβλήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στον λιμένα Μαντουδίου από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Το Έκτακτο Δελτίο Καιρού της ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη (8/9) και αύριο Πέμπτη (9/9) και δυστυχώς η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει και στην Εύβοια.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τετάρτη (08-09-2021) προβλέπονται τοπικά ισχυρές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική
Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.

Αύριο Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr