Εύβοια: Επιστολή Δάσκου με τη λήξη της σχολικής χρονιάς – Που την απέστειλε, τι αναφέρει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Επιστολή Δάσκου με τη λήξη της σχολικής χρονιάς – Που την απέστειλε, τι αναφέρει

Επιστολή Δάσκου με τη λήξη της σχολικής χρονιάς - Που την απέστειλε, τι αναφέρει

Με την ευκαιρία λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρης Δάσκος, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τους Διευθυντές/ντριες, Προϊσταμένους/ες και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Εύβοιας.

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες,
Ολοκληρώνοντας την ιδιαίτερη, πρωτόγνωρη και δύσκολη σχολική χρονιά που λόγω της πανδημίας όλοι ζήσαμε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον ζήλο και την αποτελεσματικότητά σας.
Με συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης στελέχη και εκπαιδευτικοί της Α/θμιας Επ/σης Εύβοιας, ανταποκριθήκατε στην αποστολή σας είτε με την εξ αποστάσεως, είτε με τη δια ζώσης εκπαίδευση. Παρά τις δυσκολίες με απόλυτη ετοιμότητα, με υπερβάλλοντα ζήλο, με συναίσθηση κοινωνικής προσφοράς εφαρμόσατε με επιτυχία τα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό τα πανδημίας αλλά και σε ελάχιστο χρόνο πήγατε την εκπαίδευση πολλά βήματα μπροστά μεταβαίνοντας στην ψηφιακή εποχή. Πετύχατε σε όλα αυτά γιατί λειτουργήσατε με συνεργασία και σύμπνοια στοιχεία που πάντα διέκριναν τον Έλληνα εκπαιδευτικό.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει πλέον για όλους ομαλά προς όφελος κυρίως των παιδιών-μαθητών μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr