Εύβοια: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά – Έρχονται σκληρότερα μέτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά – Έρχονται σκληρότερα μέτρα

Σε διευκρινήσεις αναφορικά με την μετακίνηση των πολιτών τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας το πρωί της Τρίτης (22/12)

Έκκληση προς τους πολίτες να μην ανοίξουν πολύ τον κύκλο των επαφών τους, κατά τις ημέρες των εορτών που θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σπίτια για τα εορταστικά τραπέζια απηύθυνε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά «να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Αναφορικά με το πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τα εορταστικά τραπέζια, ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτές θα πραγματοποιούνται με τονκωδικό μετακίνησης «6» στο 13033.

Μιλώντας στον ANT1, ο Στέλιος Πέτσας αν έφερε ότι για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

H αστυνομία, μάλιστα, ετοιμάζει ειδικό πλάνο για την περιφρούρηση των μέτρων με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε συνέντευξή του, τη Δευτέρα, να τονίζει ότι τα μέτρα που θα εξειδικευτούν «θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να κάνουμε καταχρήσεις».

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν» πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος ειδικά για την Δυτική Αττική είχε προειδοποιήσει ότι «θα είναι όλεθρος αν αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορονοϊό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr