Εύβοια – Γέροντας: Τι λέει στο evima.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου που τούμπαρε το απόγευμα του Σαββάτου – Πως έγινε το τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Γέροντας: Τι λέει στο evima.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου που τούμπαρε το απόγευμα του Σαββάτου – Πως έγινε το τροχαίο

Το συμβάν έγινε στο δρόμο του γέροντα πριν τα Μπασινέϊκα και αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία και η Ε.Σ.Δ.Δ.Ε η οποία βοήθησε να επανέλθει το αγροτικό αυτοκίνητο στην κανονική του θέση.

Το απόγευμα του Σαββάτου αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα δίπλωσε με αποτέλεσμα να τουμπάρει.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αγροτικό αυτοκίνητο τούμπαρε λόγω ολισθηρότητας του δρόμου.

Στο evima.gr μίλησε ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου για το συμβάν. Όπως δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή Γέροντας, στο αντίθετο ρεύμα κατέβαινε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο στη συγκεκριμένη στροφή που έγινε το τροχαίο πήρε αρκετά ανοιχτά τη στροφή με αποτέλεσμα να προσκρούσει το αγροτικό του όχημα.

Ο οδηγός μετά την πρόσκρουση για να τον αποφύγει έκανε ελιγμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να τουμπάρει το δικό του αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε στο δρόμο του γέροντα πριν τα Μπασινέϊκα και αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία όπου και κατέγραψε το συμβάν και η Ε.Σ.Δ.Δ.Ε η οποία βοήθησε να επανέλθει το αγροτικό αυτοκίνητο στην κανονική του θέση.

Να σημειώσουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς λόγω της της κακοκαιρίας υπάρχει πρόβλημα ολισθηρότητας, ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται τη νύχτα οι θερμοκρασίες να πέσουν και να σημειωθεί παγετός. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr