Εύβοια: Γνωστός μπουκαδόρος ρήμαζε καταστήματα στο κέντρο της Χαλκίδας – Πώς τον «τσάκωσαν» οι Αρχές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Γνωστός μπουκαδόρος ρήμαζε καταστήματα στο κέντρο της Χαλκίδας – Πώς τον «τσάκωσαν» οι Αρχές

Στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη ένας Έλληνας για διαρρήξεις καταστημάτων στη Χαλκίδα

Ένας άνδρας μεσήλικας, γνωστός στις αρχές της Εύβοιας, συνελήφθη ξημερώματα Κυριακής για κλοπή σε παντοπωλείο και απόπειρες κλοπής σε τρία ακόμη καταστήματα της Χαλκίδας.

Ο άνδρας, το βράδυ της Παρασκευής διέρρηξε παντοπωλείο από το οποίο πήρε ολόκληρη την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ενώ το βράδυ του Σαββάτου αποπειράθηκε να ληστέψει τρία καταστήματα στη Χαλκίδα, ένα μίνι μάρκετ, ένα παντοπωλείο και ένα κρεοπωλείο.

Τον άνδρα συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας, όπως προέκυψε από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ανωτέρω ενέχεται:

  • Σε κλοπή από παντοπωλείο, προχθές αργά το βράδυ, όπου αφαίρεσε από το εσωτερικό του την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.
  • Σε τρεις (3) απόπειρες κλοπών από καταστήματα κρεοπωλείο, μίνι μάρκετ και παντοπωλείο, αντίστοιχα, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για την δράση του στη Χαλκίδα, σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr