Εύβοια – Κακοκαιρία Κάρμελ: Έρχεται «βουτιά» 8 βαθμών Κελσίου – Νέα επιδείνωση από το βράδυ της Δευτέρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Κακοκαιρία Κάρμελ: Έρχεται «βουτιά» 8 βαθμών Κελσίου – Νέα επιδείνωση από το βράδυ της Δευτέρας

Η κακοκαιρία Κάρμελ φέρνει μεγάλη αλλαγή του καιρού από το πρωί του Σαββάτου με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να μιλά για νέα επιδείνωση από το βράδυ της Δευτέρας

Ραγδαία αλλαγή του καιρού με πολύ κρύο, χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα από τη Χαλκιδική και νοτιότερα αλλά και καταιγίδες στο Αιγαίο φέρνει η κακοκαιρία Κάρμελ η οποία θα χτυπήσει από το πρωί του Σαββάτου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα meteo.gr ψυχρές αέριες μάζες από τη Βόρεια Ευρώπη θα επηρεάσουν την περιοχή μας και η θερμοκρασία προβλέπεται να πέσει σε ένα 24ωρο περίπου 7-8°C το Σάββατο.

Παράλληλα, χιονοπτώσεις προβλέπονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, ισχυρές βροχοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, Εύβοια και τα νότια νησιωτικά τμήματα, και θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Ο χάρτης δείχνει με αποχρώσεις του μπλε την πολική αέρια μάζα που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια το Σάββατο 18/12.
Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr