Εύβοια – Κύμη: Άνδρας και γυναίκα μπήκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψαν κάρτες και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Κύμη: Άνδρας και γυναίκα μπήκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψαν κάρτες και μετρητά

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από δωμάτιο ξενοδοχείου, περιοχής της Εύβοιας - Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης Ευβοίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από δωμάτιο ξενοδοχείου περιοχής της Εύβοιας, η οποία διαπράχθηκε στις (25-08-2021)απογευματινές/βραδινές ώρες.

Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης, συνελήφθησαν στις  (26-08-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο (2) ημεδαποίκαι συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι διέμεναν προσωρινά σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπής, κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής, ενοίκου του ξενοδοχείου, για κλοπή χρηματικού ποσού, τραπεζικών καρτών και κινητού τηλεφώνου από το δωμάτιο όπου διέμενε προσωρινά.

Ειδικότερα, ο άνδρας συλληφθείς εντοπίστηκε στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, να επιβαίνει σε ταξί, με το οποίο είχε αποχωρίσει νωρίτερα από το ξενοδοχείο.

Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) τραπεζικές κάρτες της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Ακολούθως, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, συνελήφθη η γυναίκα δράστιδα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με τον προαναφερόμενο συλληφθέντα.

Στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το υπόλοιπομέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, ενώ σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, την οποία όπως προέκυψε είχε νωρίτερα απορρίψει η συλληφθείσα και περιείχε συνολικά (70) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τα προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr