Εύβοια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η κατασκηνωτική περίοδος της Μητρόπολης Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η κατασκηνωτική περίοδος της Μητρόπολης Χαλκίδας

Λήξη Πέμπτης Κατασκηνωτικής περιόδου Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 το μεσημέρι, προτελευταία ημέρα της πέμπτης κατασκηνωτικής περιόδου (θηλέων Δημοτικού), ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου συνάντησε την αρχηγό κ. Σταματίνα Βαρκάδου-Κουβαρά-Εκπαιδευτικό, τα στελέχη και τις κατασκηνώτριες, γευμάτισε μαζί τους και παρακολούθησε την εορτή λήξης που είχαν ετοιμάσει.

 

Η αρχηγός κυρία Σταματίνα, αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο, παρουσίασε τα στελέχη και τις ομάδες, περιέγραψε την καθημερινότητα και την στοχοθεσία της εφετινής κατασκηνωτικής περιόδου, με γενικό τίτλο «Παναγία η πάντων χαρά», τα μικρά κορίτσια να γνωρίσουν την Παναγία και τις αρετές της.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη την αρχηγό και τα στελέχη για την έμπνευση της γενικής θεματικής ενότητας της κατασκήνωσης, σχετικά με την Υπεραγία Θεοτόκο, είχε εποικοδομητική επικοινωνία με τις κατασκηνώτριες.

Αμέσως μετά το γεύμα, ακολούθησε η εορτή λήξης, την οποία ετοίμασαν τα παιδιά και παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στη Μικρασιατική Καταστροφή και έκλεισαν με παράσταση θεάτρου σκιών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr