Εύβοια: Μεγάλη δράση καθαρισμού της παραλίας Βαθέως στην Αυλίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Μεγάλη δράση καθαρισμού της παραλίας Βαθέως στην Αυλίδα

Εθελοντές προχώρησαν σε μαζικό καθαρισμό της παραλίας Βαθύ στην Αυλίδα της Εύβοιας
Μεγάλη δράση καθαρισμού σημειώθηκε στην παραλία Βαθύ στην Αυλίδα Εύβοιας από ομάδα εθελοντών στο πλαίσιο καθαρισμού όλου του παραλιακού μετώπου της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Ένα μεγάλο project που ως στόχο έχει τον καθαρισμό ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας ξεκίνησε σήμερα από το ξεχασμένο Βαθύ. 
Δεκαπέντε εθελοντές μεταξύ των οποίων 2 φοβεροί πιτσιρικάδες (Ιωάννης και Ραφαήλ – Αλέξανδρος) οι οποίοι είχαν αναλάβει το πρόγραμμα ανακύκλωσης της δράσης με την καθοδήγηση της μητέρας τους Δέσποινας, αφήσαμε 850m ακτογραμμής, “γυμνή” από 4000lt σκουπιδιών (40 σακούλες).
Δε θα εστιάσουμε τόσο στο πόσο υποθαθμισμένη φαίνεται με γυμνό μάτι η συγκεκριμένη περιοχή, όσο στο πόσο διακαώς επιθυμούν οι κάτοικοι να αλλάξουν άρδην την εικόνα, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής τους.
Η επόμενη δράση όπως μας διαβεβαίωσαν θα είναι πλήρως συντονισμένη με τοπικούς φορείς και συλλογικότητες, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμη πιο θεαματικά αλλά και με εκπαιδευτική διάθεση με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων παιδιών. Ανυπομονούμε…»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr