Εύβοια: Μια γροθιά όλοι οι εργαζόμενοι για την μητέρα που απολύθηκε άδικα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Μια γροθιά όλοι οι εργαζόμενοι για την μητέρα που απολύθηκε άδικα

Ανακοινώσεις έχουν εκδώσει μία σειρά συνδικάτων και σωματείων ενάντια στην απόλυση της μητέρας στην Εύβοια

Την αλληλεγγύη τους στην μητέρα που απολύθηκε άδικα από τη βιομηχανία ΜΙΜΙΚΟΣ εκφράζουν τα σωματεία εργαζομένων της Εύβοιας, ενώ βασικό αίτημα όλων των εργαζομένων είναι να πάρει πίσω την απόφαση η διοίκηση του εργοστασίου και να γυρίσει κανονικά στην εργασία της η απολυμένη μητέρα.

Το σωματείο εργαζομένων της ΦΑΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του:

«Καταγγέλουμε την εργοδοσία της ΜΙΜΙΚΟΣ HQF για την άδικη και εκδικητική απόλυση της συναδέλφισσας, που έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του χώρου και να προσπαθήσει να παρέμβει στη δράση του Σωματείου στο εργοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι της ΦΑΓΕ στέκονται στο πλευρό των εργαζόμενων της ΜΙΜΙΚΟΣ HQF, στηρίζουμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Σωματείου και των Γενικών Συνελεύσεων των εργαζόμενων του εργοστασίου της Ευβοιας και θα είμαστε δίπλα τους όπου μας ζητηθεί».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας: 

«Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας του ομίλου Φιλίππου που προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου αμέσως μετά την επιτυχία της απεργίας της 9ης Νοέμβρη.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Να πάρει τώρα πίσω την απόλυση η εργοδοσία!

 Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στην «HQF ΜΙΜΙΚΟΣ», που αγωνίζονται με τοεπιχειρησιακό τους σωματείο πολύμορφα και αποτελεσματικά όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας τηνβελτίωση των όρων εργασίας και αμοιβής, θα πέσει στο κενό!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στεκόμαστε δίπλα τόσο στην απολυμένη εργάτρια, όσο και στοναγώνα των συναδέλφων μας στην για την ανάκληση της άδικης απόλυσης.

Κανένας εργαζόμενος μόνος του. Με την οργάνωση μας υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην εργασία μεαξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr