Εύβοια: «Μύρισαν» Χριστούγεννα σε Αλιβέρι και Κάραβο (pics)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Μύρισαν» Χριστούγεννα σε Αλιβέρι και Κάραβο (pics)

Γιορτινό και στολισμένο είναι πλέον το Αλιβέρι ένα μήνα περίπου πριν από τα φετινά Χριστούγεννα

Τα… γιορτινά του φόρεσε το Αλιβέρι αφού το εμπορικό κέντρο της πόλης είναι πλέον στολισμένο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα, λίγες μέρες έχουν μείνει για την 6η Λευκή Νύχτα στην αγορά του Αλιβερίου, στις 3 Δεκεμβρίου.
Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφια Κόλλια Βότση μίλησε στο evima.gr για την πρωτοβουλία αυτή προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στη γιορτή του Αλιβερίου και να στηρίξουν την τοπική αγορά.
«Η τοπική αγορά του Αλιβερίου για 6η συνεχόμενη χρόνια προετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Η Λευκή Νύχτα θα φέρει πολλές εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους στις 3 Δεκεμβρίου. Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε την μεγάλη γιορτή στο κέντρο του Αλιβερίου. Βόλια και σαξόφωνα θα παίζουν μουσική στον πεζόδρομο με τα παιδακια από τα σχολεία της περιοχής μας να συνοδεύουν τον Άγιο Βασίλη», δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.
Τρισδιάστατα ιγκλού, πανύψηλα παγόβουνα, τεράστιες χιονονιφάδες, πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι, χιονοπόδαροι, ξωτικά, φουσκωτά τραμπολίνο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαθήματα Χριστουγεννιάτικων σκίτσων για τους μικρούς επισκέπτες, σοκολάτες κεράσματα, κληρώσεις με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική, ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και αφράτο μαλλί της γριάς θα μοιράζονται δωρεάν και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στο φιλόξενο Αλιβέρι.
Φυσικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα από μία τόσο μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος βασίλης, ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr