Εύβοια: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 48χρονου πατέρα – Πώς βρέθηκε στη θάλασσα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 48χρονου πατέρα – Πώς βρέθηκε στη θάλασσα

Λίγο πιο πέρα από την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 48χρονου Ευβοιώτη είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του από τις αρχές

«Βουτιά» θανάτου φαίνεται πως έκανε ο 48χρονος από την Κάρυστο που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Μπούρου της Εύβοιας.

Ο Πέτρος Κατερίνης εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 4 Απριλίου μετά από 24 ώρες που αγνοούνταν τα ίχνη του, καθώς η σορός του ξεβράστηκε στην παραλία Μπούρου Ευβοίας.

Λίγο πιο πέρα από την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό του, όπως αναφέρουν οι αρχές σε σχετική ενημέρωση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr , το όχημα έφερε πάνω του τα κλειδιά και οι πρώτες εκτιμήσεις «δείχνουν» ότι ο 48χρονος Πέτρος Κατερίνης πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από ύψος δύο- τριών μέτρων από γκρεμό, πέφτοντας έτσι στη θάλασσα.

Τον άτυχο 48χρονο εντόπισαν οι αρχές, χωρίς τις αισθήσεις του, στην ακτή κοντά σε γνωστή βίλα.

Ποιος ήταν ο 48χρονος

Ο Πέτρος Κατερίνης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ εργαζόταν σε προγράμματα οκτάμηνης απασχόλησης στον Δήμο. Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα δεδομένα για την υπόθεση θανάτου του 48χρονου, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο άνδρας λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας όπως έκανε κάθε μέρα ετοιμάστηκε για να μεταβεί στην εργασία του στην Κάρυστο, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Η σύζυγός του όταν έφτασε μεσημέρι και δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της, ούτε επέστρεψε στο σπίτι, ανησύχησε και άρχισε να τον αναζητά και κάπως έτσι ξεκίνησε το θρίλερ της υπόθεσης, με την αστυνομία να εντοπίζει το απόγευμα της ίδιας μέρας το όχημά του σε σημείο κοντά στην περιοχή Μπούρου, χωρίς όμως να είναι και εκείνος εκεί.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε 24 ώρες μετά όταν η θάλασσα αποκάλυψε ότι ο 48χρονος ήταν νεκρός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr