Εύβοια: Νέο περιστατικό με επίδοξο «μπουκαδόρο» σε κατάστημα στη Χαλκίδα- Σε κάμερα οι κινήσεις του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Νέο περιστατικό με επίδοξο «μπουκαδόρο» σε κατάστημα στη Χαλκίδα- Σε κάμερα οι κινήσεις του

Σε κάθε περίπτωση η ανησυχία στην Εύβοια αναφορικά με ανάλογα συμβάντα διαρρήξεων, κλοπών καθώς και αποπειρών αυτών εντείνεται μέρα με την μέρα,

Άλλη μια απόπειρα κλοπής σημειώθηκε στην Εύβοια το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης στην παραλία της Χαλκίδας.

Ο φερόμενος ως δράστης, κατεγράφη από την κάμερα του καταστήματος να κινείται στο σημείο και να προσπαθεί να εισβάλει στο χώρο.

Ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Σε κάθε περίπτωση η ανησυχία στο νησί αναφορικά με ανάλογα συμβάντα διαρρήξεων, κλοπών καθώς και αποπειρών αυτών εντείνεται μέρα με την μέρα, εντείνεται καθώς δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί πως σχεδόν κάθε μέρα σημειώνεται και από μια κλοπή τόσο σε κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις ειδικά στην περιοχή της Χαλκίδα.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κάνουν έκκληση για βοήθεια από τις Αρχές, καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου, οι δράστες είναι γνωστοί στις αρχές και ενώ συλλαμβάνονται, συνήθως την ίδια μέρα αφήνονται ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει αναλυτικά στο evima.gr o Πρόεδρος του σωματείου εστίασης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου, «Πλέον έχουμε καταντήσει να κοιμόμαστε μέσα στα μαγαζιά μας, οι κλέφτες στις περισσότερες των περιπτώσεων κατά την διάρρηξη κάνουν μεγαλύτερες ζημιές από αυτά που θα πάρουν φεύγοντας».

Δυστυχώς οι δράστες που είναι γνωστοί στις αρχές συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι την ίδια μέρα.
Τα κλοπιμαία καταλήγουν σε γνωστό καταυλισμό στην Χαλκίδα με αποκορύφωμα για να τα ξανά πάρεις πίσω πρέπει να πληρώσεις! Έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και είμαστε σε επικοινωνία, για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο αυτό που καταστρέφει τον κόπο και των ιδρώτα των συναδέλφων μου», καταλήγει ο κ. Ευθυμίου.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr